Cleanroom box in box

Cleanroom box in box

box met metalen wanden in bedrijfshal, de buitenbox

Een box in box cleanroom is een zelfstandig geplaatste unit, waarbij de cleanroom de binnenbox is die geplaatst wordt in de bedrijfshal; de buitenbox. Zo kan in een bestaande ruimte een cleanroom worden geïnstalleerd.

De cleanroom is vrijstaand en samengesteld uit metalen en glazen wandsegmenten. Deze segmenten en plafondpanelen worden fabrieksmatig samengesteld en op de bouwplaats aangevoerd. Alle elementen zijn gebaseerd op een standaard maatvoering. Een stramien van 900 x 900 mm. De wanden en plafonds zijn uit metaal. Brandgevaarlijke producten zoals PIR, PUR of PS worden niet gebruikt.

 

Industrieel

Het fabrieksmatig samenstellen verhoogd de kwaliteit van het product. Het systeem is modulair opgebouwd. Op die manier kunnen projecten niet alleen beter gecoördineerd worden maar ook bestaat er, door de remontabele aard van de bouw, maximale flexibiliteit wanneer de indeling moet worden aangepast, of wanneer de cleanroom moet worden verplaatst of uitgebreid.

Dit kan dankzij de revolutionaire IFD technologie. 

 

Box in Box en stand-alone

Een Highcare-cleanroom box-in-box systeem is stand-alone en wordt opgebouwd onder een vrijstaande verplaatsbare tussenvloer, de verdiepingsvloer. De technische installatie krijgt een plaats op die tussenvloer. Vervuilende apparatuur houden we buiten de cleanroom.

Dit demontabele box-in-box systeem maakt het mogelijk om reparaties of aanpassingen lokaal uit te voeren zonder het productieproces volledig stil te leggen.

Het systeem bestaat uit duurzame materialen. De complete cleanroom met de tussenvloer is demontabel, verplaatsbaar en eenvoudig opnieuw samen te stellen zonder zagen, boren, vijlen of verven…

<IFD Bouwsysteem>


<ESD-vloer in een cleanroom>

Cleanroom box in box
cleanroom metalen wanden schematische opbouw
cleanroom wand met grote ramen HIGHCARE Cleanrooms
Cleanroom draagconstructie in bestaande bedrijfshal
Back

Office address

Ellen Pankhurststraat 1a
5032 MD TILBURG
North Brabant, the Netherlands

 

CoC nr.56268629
VAT nr.NL852049572B01