Apparatenbouw

Apparatenbouw in een cleanroom van HIGHCARE. De cleanrooms van HIGHCARE zijn Turnkey en worden per definitie gebruiksklaar opgeleverd. De ruimtes zijn door het gebruik van grote raamopeningen prettige werkomgevingen. De flexibel indeelbare wanden en plafonds worden industrieel samengesteld en blijven, zelfs jaren na de oplevering, demontabel, verplaatsbaar of te vergroten.
 

VAKMANSCHAP

In de Benelux behoort de apparatenbouw tot één van de belangrijkste industrieën. De export leunt sterk op deze branche en met recht kunnen we trots zijn op de internationale marktpositie van deze industrie. De apparatenbouw in de Benelux is een hoogwaardige industrie. De resultaten zijn dan ook keer op keer een sterk staaltje vakmanschap, afkomstig van een moderne en veelzijdige sector. Gerenommeerde internationale bedrijven maken gebruik van de gespecialiseerde diensten.
Essentieel in deze sector zijn de superieure kwaliteit, flexibele productie en naleving van de vaak zeer krappe deadlines. Wij zien in de sector een toenemend belang van duurzaamheid. Er vindt een transitie plaats vanuit goedkope productielanden naar de Benelux door het gebruik van hoogwaardige producten in staal en kunststof. In de markt is veel kennis en ervaring in het ontwikkelen, produceren en leveren van hoogwaardige producten. Met gecertificeerde procedures in cleanrooms is reproduceerbare kwaliteit aantoonbaar.
<een voorbeeld, VDL GL Precision>

MOTIVEREND

De open structuur van de HIGHCARE cleanrooms zijn aangename werkplekken en een motivatie voor de gebruikers. Het zal werknemers extra motiveren en indruk maken op uw klanten.
<HIGHCARE>

BOX-IN-BOXSYSTEEM

Bouwtechnisch maakt HIGHCARE gebruik van het box-in-boxsysteem op een ESD vloer: een antistatisch loopvlak. De cleanroom staat min of meer zelfstandig in het gebouw, de buiten box. In het algemeen wordt de ruimte opgebouwd onder een lichte verdiepingsvloer die voor dit doel speciaal in het gebouw wordt geplaatst.
 

SCHERP GEPRIJSD

HIGHCARE heeft een duurzaam cleanroomsysteem ontwikkeld dat inspeelt op de snel veranderende industrie. De ruimtes zijn eenvoudig aan te passen, omdat de wandsegmenten en plafonds demontabel zijn. De indeling is te wijzigen, zelfs lichtarmaturen zijn makkelijk te verplaatsen. Het systeem is ook simpel te verhuizen naar een andere locatie.
HIGHCARE staat voor hoge kwaliteit en een lange economische levensduur tegen een scherp prijsniveau.
 

UTILITIES

Aan de toeleveranciers en co-makers worden in deze branche hoge kwaliteitseisen gesteld. In ISO-gecertificeerde cleanrooms werken deze bedrijven continu aan innovatieve methoden om processen steeds weer te verbeteren. In de cleanrooms van HIGHCARE maakt men gebruik van utilities zoals ‘Extreme Clean Dry Air’, XCDA, ‘Ultra Puur water’, UPW, en ultrasoon reinigen. Op deze site vindt u onder het tapblad ‘WERKWIJZE’, na het ‘stappenplan’, meer gegevens over deze speciale utilities.
 

HIGHCARE cleanrooms zijn state-of-the-art en worden afgestemd op uw specifieke wensen.

Back

Office address

Ellen Pankhurststraat 1a
5032 MD TILBURG
North Brabant, the Netherlands

 

CoC nr.56268629
VAT nr.NL852049572B01