Antwerp Space

Antwerpen, België

Specificaties

Company: Antwerp Space
Location: Antwerpen, België
Classification: ISO 7
Temperature: 19 °C +/- 1
Lighting: 1000 lux
Air intake: airsock
Relative humidity: 55% +/- 5%
Floor finish: ESD plakvloer
Sector: Ruimtevaart, luchtvaart, defensie industrie,

HOOGWAARDIGE RUIMTE TECHNIEK

Antwerp Space is een van de oudste ruimtebedrijven, opgericht binnen de Alcatel Bell-groep in 1962. Hoogwaardige ruimte techniek in een cleanroom is hier een noodzaak. Het bedrijf heeft ongeveer 70 mensen in dienst, voornamelijk hoog opgeleide ingenieurs en technici van over de hele wereld. Het multidisciplinaire team van ingenieurs is afgestemd om te werken in de internationale omgeving van de ruimtevaartsector. Antwerp Space heeft een passie voor ruimte die resulteert in hoge betrouwbare oplossingen en tevreden klanten. De cleanroom wordt vooral gebruikt voor lange duur experimenten. De ISO7 ruimtes zijn 24/7 geconditioneerd. Via air sokken wordt de gefilterde lucht ingeblazen en op plint niveau afgezogen. De doorspoeling met lucht is in dit type cleanroom uniek.  

CLEANROOM AANPASSEN AAN KANTOOR

De cleanroom bij Antwerp Space is unieke en speciaal aangepast aan de technische wensen en bouwkundige maatvoering van het hoofdkantoor. De modulaire metalen wand en plafondsegmenten zijn gebouwd op een computervloer die HIGHCARE heeft bekleed met een antistatische ESD afwerklaag. 

SANITAIR EN FLUSH

De ruimtes zijn sanitair en flush uitgevoerd. De technische bedrading loopt via de spouw in de wand en over het plafond in het plenum naar de gewenste locatie. Alles blijft simpel toegankelijk door het remontabele systeem van HIGHCARE. Wandensegmenten, plafonds, ramen en utilities zijn verplaatsbaar. Flexibiliteit op termijn is erg belangrijk voor een innovatieve onderneming zoals Antwerp Space.

ESD cleanroom

ESA European Space Agency

Office address

Ellen Pankhurststraat 1a
5032 MD TILBURG
North Brabant, the Netherlands

 

CoC nr.56268629
VAT nr.NL852049572B01