Darkroom, Doka in cleanroom

UV-A inspectie in cleanrooms

UV-A inspectie in cleanroom tussen flexibele wanden

UV-A inspectie in cleanrooms in een flexibele doka. Producten worden op een vaste locatie gecontroleerd met scheerlicht. HIGHCARE installeert in haar cleanrooms een speciale blacklight ruimte die tijdelijk kan worden verduisterd.
In een flexibele donkere kamer kunnen de producten tijdens de inspectie met UV-A op hun plek blijven. De laatste stap in de reinigingsprocedures die eindigt in een te verduisteren omgeving. HIGHCARE levert een systeem waarbij met een afstandsbediening het licht in de ruimte wordt uitgeschakeld, screens de ramen blinderen en de ruimte afschermen. Met dit systeem kunt u met een beperkt aantal handelingen een product met UV-A inspecteren, zonder het te verplaatsen.
 
<Ultrasoon reinigen>
 
UV-A inspectie in een stofarme ISO gecertificeerde cleanroom garandeert reproduceerbare stabiele omstandigheden waarin de kwaliteit van de lucht continue wordt gemonitord en de omstandigheden achteraf zijn te bewijzen.
 
<IFD moderne bouwtechniek>
 
Een hoge zuiverheidsgraad maakt soms de aanschaf van een reinigingsstraat noodzakelijk. UV-A inspectie in cleanrooms waar met ultrasoon geluid het oppervlak van producten is gereinigd. In dit reinigingssysteem past een UV-A inspectie met scheerlicht in een darkroom. Een veelgebruikte reinigingsprocedure in een ultrasoon reinigingsbad in UPW, gevolgd door een zeer schoon spoelbad en een inspectie met UV-scheerlicht.
 

Darkrooms

Highcare Cleanrooms levert flexibele verduisteringsscreens op maat die volledig op afstand zijn te bedienen. De screens worden op maat gemaakt en kunnen eventueel in een carré gemonteerd worden, midden in de cleanroom; een rechthoekige ruimte die met flexibele screens tijdelijk wordt verduisterd.

<UV-A ultraviolet licht>

<ESA uitleg>

Back

Office address

Ellen Pankhurststraat 1a
5032 MD TILBURG
North Brabant, the Netherlands

 

CoC nr.56268629
VAT nr.NL852049572B01