UPW in cleanroom

cleanroom_UPW_highcare_cleanrooms_01

UPW in cleanroom. De waterkwaliteit die men in cleanrooms gebruikt. HUPW is de warme versie. Eindgebruikers stellen uiteenlopende eisen aan de waterkwaliteit. UPW is ultra pure water. De kwaliteit voldoet aan strenge normen en verplichtingen voor deeltjescontrole en systeemzuiverheid. Omdat eindgebruikers uiteenlopende eisen stellen dient ultrapuur water en hot ultrapuur water te voldoen aan de strengste normen en verplichtingen voor deeltjescontrole, systeemzuiverheid. UPW kent daarom een kwaliteitsgarantie.
 

Water behandeling

Betrouwbare en efficiënte controle, filtratie van deeltjes, detectie van bacteriën op organische en anorganische besmettingsbronnen zijn tegenwoordig van essentieel belang om UPW, ultra puur water, te winnen dat bruikbaar is voor producenten van micro-elektronica. UPW cleanroom is afhankelijk van de procesgeoriënteerde gedefinieerde kwaliteit van ultrapuur water vormen verschillende methoden van chemische of fysieke behandeling tezamen een samenhangende reeks zuiveringsstappen. Daartoe behoren onder meer grove filtratie, koolstof- of ultrafiltratie, waterverzachting, omgekeerde osmose en distillatie.
  <Pure Water Group>

 

UPW en nieuwe kunststoffen

Dankzij de zuivere fysieke eigenschappen van de nieuwste kunststoffen en de volledig gecontroleerde stofvrije productielocaties kan men voldoen aan de hoogste normen voor kwaliteit en zuiverheid van dit water. UPW in cleanrooms past in het IFD systeem van HIGHCARE. Het leidingcircuit bevindt zich in de holle metalen cleanroom-wanden. In de cleanroom bevindt zich de unieke UPW-aansluitpunten in de utility panelen. HIGHCARE adviseert bij het ontwerpen van efficiënte en veilige toepassingen van UPW waterbehandelingssystemen.

 

<IFD moderne bouwtechniek>

UPW watercentrale voor cleanroom
wandaansluitingen UPW in cleanroom
UPW lasmachine voor naadloze verbindingen
UPW geprefabriceerde aansluitpunten
samenstellen UPW onderdelen voor een wandaansluiting
Back

Office address

Ellen Pankhurststraat 1a
5032 MD TILBURG
North Brabant, the Netherlands

 

CoC nr.56268629
VAT nr.NL852049572B01