Optische industrie

Optische industrie met cleanrooms zoals bij Zeiss, ASML, VDL, Nearfield voldoen aan extreem hoge nauwkeurigheidseisen. Wereldwijd wordt deze in het oog springende kwaliteit steeds meer gewaardeerd door toonaangevende producenten.
 

OPTISCHE INDUSTRIE EN NAUWKEURIGHEID

Precisiedelen kunnen niet geproduceerd worden zonder een moderne, extreem schone werkomgeving. Het realiseren van vlakheden met een ruwheid van 0,04 Ra zijn niet vreemd. Dergelijke waardes zijn uitsluitend haalbaar in uiterst schone werkomgevingen. HIGHCARE Cleanrooms realiseert de juiste werkomgeving om nauwkeurigheidseisen haalbaar te maken. HIGHCARE levert sinds 1994 metalen cleanrooms – op basis van een 900mm-stramien – die industrieel worden samengesteld en waarvan de wanden en plafonds flexibel indeelbaar en demontabel zijn, ook jaren de oplevering.
 

SCHERP GEPRIJSD

HIGHCARE staat voor hoge kwaliteit en een lange economische levensduur tegen een scherp prijsniveau.
 

FLUSH

Een luchttechniek die schoonspoelt, flush, gecombineerd met eenvoudig en snel te reinigen werkruimtes zijn een dagelijks terugkerend voordeel. Voor de optische industrie levert Highcare duurzame cleanrooms in metaal, met airconditioning, HEPA-filters en ISO-gevalideerd.
 

Back

Office address

Ellen Pankhurststraat 1a
5032 MD TILBURG
North Brabant, the Netherlands

 

CoC nr.56268629
VAT nr.NL852049572B01