Micro-elektronica

micro-elektronica in een cleanroom van Antwerp Space

Micro-elektronica cleanroom met ESD-vloer ISO 8 t/m 5 productieruimte in een metalen ISO gecertificeerde omgeving. HIGHCARE levert metalen modulaire stofarme ruimtes – op basis van een 900mm – stramien. De cleanrooms zijn airconditioned en voorzien van Hepa-filters. Op verzoek zijn zowel de wanden, plafonds als vloeren elektrisch te aarden. De plafonds en wanden zijn flexibel indeelbaar, demontabel en verplaatsbaar; ook jaren na de oplevering dankzij IFD technologie.
 

SCHERP GEPRIJSD

HIGHCARE staat voor hoge kwaliteit en een lange economische levensduur tegen een scherp prijsniveau.  

< CONTACT / ADVIES / VRAAG? >

ELEKTRONICA SECTOR

Micro-elektronica is onderdeel van de elektronicasector. Het betreft ondermeer onderzoek naar en de vervaardiging van elektronische, geïntegreerde schakelingen op microscopische schaal. Er zijn om die reden in de moderne state-of-the-art metalen cleanrooms van Highcare verschillende soorten utilities noodzakelijk.

< voorbeeld: Antwerp Space >

UTILITIES

De airconditioned stofarme ruimtes worden toegepast voor verschillende soorten werkzaamheden. In elk ontwerp houden we bij voorkeur leidingwerk en vervuilende apparatuur buiten de cleanroom. In de werkruimtes kunnen de verschillende utilities via de holle ruimte tussen de wandpanelen, worden aangesloten. Zoals bijvoorbeeld ultra puur water (UPW) clean dry air (CDA), extreem clean dry air (XCDA) en vacuüm.
 

GEBRUIK VAN ULTRAPUUR WATER (UPW of HUPW)

Omdat eindgebruikers uiteenlopende eisen stellen aan hoogwaardig water, moet ultrapuur water voldoen aan de strengste normen en verplichtingen voor deeltjescontrole, systeemzuiverheid en kwaliteitsgarantie.
Betrouwbare detectie en filtratie en controle van organische en anorganische deeltjes daar dit besmettingsbronnen zijn. Dit is van essentieel belang om ultrapuur water te winnen dat geschikt is voor de micro-elektronicaproductie. Afhankelijk van de procesgeoriënteerde gedefinieerde kwaliteit van UPW vormen verschillende methoden van chemische of fysieke behandeling tezamen een samenhangende reeks zuiveringsstappen. Daartoe behoren onder meer grove filtratie, koolstof- of ultrafiltratie, waterverzachting, omgekeerde osmose en distillatie.
 

KUNSTSTOF LEIDINGSYSTEEM

Dankzij de zuivere fysieke eigenschappen van de door HIGHCARE gebruikte kunststof leidingsystemen en de volledig gecontroleerde, stofvrije productielocaties kunnen wij in de micro-elektronica voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Back

Office address

Ellen Pankhurststraat 1a
5032 MD TILBURG
North Brabant, the Netherlands

 

CoC nr.56268629
VAT nr.NL852049572B01