Cleanroom verpakken

cleanroom verpakken assembleren

Cleanroom verpakken; de moderne bedrijfsvoering vereist naast een gedegen technische kennis ook een grote mate van flexibiliteit. Niet alleen als het gaat om het wisselen tussen prioriteiten binnen het onderhanden werk, maar meer nog om er verzekerd van te zijn, in deze snel evoluerende economie, dat uw investering aangepast kan worden aan nieuwe eisen en/of producten. U kunt hierbij een beroep doen op internationaal opererende specialisten met de vereiste state-of-the-art kennis en kunde.

 

KLEINE SPECIALISTISCHE MARKT

In deze kleine specialistische markt van cleanroom-bouwers is twintig jaar ervaring een unicum. In de jaren negentig bouwde Highcare onder de naam Nolte de eerste stofarme ruimtes om cleanroom verpakken voor Philips mogelijk te maken. Nolte was in die tijd de hofleverancier. In het begin van de eeuw leverde Highcare, onder support van het ministerie van Economische Zaken, de eerste cleanrooms in Rusland en Bulgarije. In Nederland produceerde Flex Pharma in 1996 medicijnen in een door Highcare gebouwde cleanroom. Basic Pharma in Geleen (Chemelot, DSM) produceert met ca. 100 werknemers medicijnen in 34 Highcare-cleanroom-ruimtes, met onder andere cytostatica units. GL-Precison in Eindhoven maakt sinds 2014 gebruik van zeven cleanroomruimtes in de ISO-klassen 6, 7 en 8.
 

STATE-OF-THE-ART

Highcare levert sinds de jaren negentig turnkey systemen in metaal en glas; flexibel indeelbaar, demontabel en eventueel verplaatsbaar. Alle onderdelen zijn industrieel samengesteld en geassembleerd. Op de bouwplaats wordt alleen gereed product aangevoerd. De wanden en plafonds zijn samengesteld uit metaal. Brandgevaarlijke producten zoals PIR, PUR of PS worden niet gebruikt.
In de cleanrooms maakt men gebruik van moderne utilities zoals XCDA, CDA, UPW, etc. De ruimtes zijn geschikt voor hoogwaardige assemblage of cleanroom verpakkingen. (lees verder op deze site)

IFD Bouwen

ORGANISATIE

Highcare beschikt over een uiterst flexibele organisatie, gesteund door een vaste kern ervaren medewerkers en een uitgebreide kring van uitstekend gekwalificeerde internationale leveranciers, die zich kenmerkt door de niet aflatende inzet zich te verdiepen in de modernste technieken en laatste ontwikkelingen. Uw project in handen geven van Highcare Cleanrooms garandeert u van een gedegen bouw, de modernste techniek en realisatie binnen de door u gestelde randvoorwaarden.

Back

Office address

Ellen Pankhurststraat 1a
5032 MD TILBURG
North Brabant, the Netherlands

 

CoC nr.56268629
VAT nr.NL852049572B01