Cleanroom softwall

Cleanroom softwall wordt gebruikt om in cleanroomruimtes gebieden op een flexibele manier af te schermen en zo verschillen in classificatie aan te brengen. Een veel gebruikte methodes is die met een cleanroom – pvc stroken gordijn – de lamellen overlappen elkaar.

Toegankelijk

Het afgeschermde gebied blijft zo eenvoudig toegankelijk. Met de ingenieuze luchtstroom, een kenmerk van de van een HIGHCARE cleanroom, wordt gezuiverde lucht via het plafond ingeblazen en op plintniveau afgezogen. Een GMP of ISO met een cleanroom softwall van HIGHCARE zal flush en sanitair te zijn. De luchttechniek ‘spoelt’ als het ware de ruimte schoon.
 
Met de luchtdruk stroomt vervuilde lucht weg onder de cleanroom softwall. Het systeem is sanitair. De pvc lamellen en metalen wanden van de cleanrooms zijn eenvoudig te reinigen. Een degelijke technische installatie garandeert een continue stroom van gefilterde lucht. U verhoogt met de wand de noodzakelijke norm en classificatie. Veel gebruikte classificaties met cleanroom softwall zijn ISO 6 of lager.
 
Een Highcare-cleanroom is een box-in-box stand-alone systeem en wordt opgebouwd onder een vrijstaande verplaatsbare tussenvloer, de mezzanine. De technische installatie wordt geplaatst op deze tussenvloer. Vervuilende apparatuur houden we bij voorkeur buiten de cleanroom. Door dit demontabele box-in-box systeem is het mogelijk om reparaties of aanpassingen lokaal uit te voeren zonder het productieproces stil te leggen. Aanpassingen zijn door het demontabele klik-klak-klaar-systeem eenvoudig uit te voeren, eventueel met eigen personeel en daarmee tegen relatief lage kosten. Het systeem bestaat uit duurzame inerte materialen. De complete cleanroom met de tussenvloer is demontabel verplaatsbaar en eenvoudig opnieuw samen te stellen.

Verplaatsbaar<internationaal certificaat, ISO 14644>
 

< CONTACT / ADVIES / VRAAG? >

 

highcarecleanrooms softwall_1
highcarecleanrooms softwall_2
highcarecleanrooms softwall_3
highcarecleanrooms softwall_4
highcarecleanrooms softwall_6
highcarecleanrooms softwall_5
highcare cleanroom softwall_8

Office address

Ellen Pankhurststraat 1a
5032 MD TILBURG
North Brabant, the Netherlands

 

CoC nr.56268629
VAT nr.NL852049572B01