Cleanroom bouwtijd

Cleanroom_bouwtijd_01

Bouwtijd van een cleanroom duurt gemiddeld tussen de drie en zes maanden, onvoorziene omstandigheden voorbehouden.

Het definitief vaststellen van de locatie, het aantal en de soort utilities in de werkruimtes vraag in het algemeen veel tijd. Hiervoor is overleg noodzakelijk met de gebruikers van de ruimtes. Op welke plaats zijn stroomaansluitingen, vacuüm of perslucht et cetera, noodzakelijk en wat is de benodigde capaciteiten.

Elke cleanroom wordt door HIGHCARE voor de start van de uitvoering uitgewerkt in een gedegen projectplanning. Daarin ligt vervat dat tussentijdse doelen helder zijn geformuleerd en dat alle bouw- en ontwerpactiviteiten zijn afgestemd op een zo kort mogelijke bouwtijd.

 

Bouwtijd en nutsbedrijven

HIGHCARE bouwt volgens de revolutionaire IFD bouwtechnologie. Deze technologie bekort aanzienlijk de bouwtijd. We bouwen met industrieel samengestelde producten die flexibel toepasbaar zijn en demontabel.

Belangrijk in de doorlooptijd van de cleanroom zijn mogelijk vereiste  aanpassingen door de nutsbedrijven. In sommige steden bedraagt de levertijd voor een grotere aanpassing meer dan drie maanden.

Resultaat telt en de sleutel tot succes is een projectrealisatie met een economisch interessante prijs en het voldoen aan de specificaties en de randvoorwaarden.

Aanvraag nutsbedrijven 

 

Bouwtijd van een cleanroom

Samen met medewerkers van de opdrachtgever ontwerpt, ontwikkelt en bouwt HIGHCARE de nieuwe stofarme omgeving.

De modulaire opbouw van het systeem geeft maximale flexibiliteit voor wijzigingen tijdens het ontwerp- en bouwproces. Bouwtijd en kosten kunnen eventueel beïnvloed worden door voortschrijdend inzicht. In nauw overleg met u willen we, door een gedegen ontwerpfase, dit zo veel mogelijk beperken.

De sfeer is cooperatief en gericht op samenwerken. De technici van HIGHCARE denken mee en staan aan uw zijde om in nauw overleg uw wensen op te nemen in het ontwerp. Zo ontstaat een unieke productieve cleanroom die we in een zo kort mogelijke tijd aan u opleveren.

IFD modern bouwen

cleanroom luchttechniek, retourlucht
Cleanroom_bouwtijd_04
Cleanroom_bouwtijd_03
Cleanroom_bouwtijd_02
Back

Office address

Ellen Pankhurststraat 1a
5032 MD TILBURG
North Brabant, the Netherlands

 

CoC nr.56268629
VAT nr.NL852049572B01